2015 är snart slut och det kanske är dags att försöka summera det hela. Året som har gått har varit underbart och fint på många sätt, men det har också varit otroligt jobbigt i perioder och jag kommer nog inte se tillbaka på året som ett toppenår. Jag har dock en bra känsla inför 2016 och tror att det kommer bli ett bättre år på flera sätt. Kanske beror det mest på att jag två dagar innan julafton fick reda på att jag fick ett jobb som både är inom det jag har utbildat mig till och som verkar riktigt roligt!
 
 
Jag är inte en person som brukar avge nyårslöften. Dels tycker jag att det kan kännas lite påtvingat att ha massa "måsten" hängandes över sig men också för att jag kan tycka att det är otroligt jobbigt att vara tvungen att bryta löften som en inte klarar av. Däremot tycker jag om att reflektera över året som gått och vad jag skulle vilja uppnå med året som kommer.
 
 
Under 2016 skulle jag vilja göra följande:
  • Bli världsförälder/månadsgivare/skänka mer pengar till välgörenhet nu när jag kommer ha en betydligt högre inkomst än vad jag har haft som studerande/arbetslös..
  • Fortsätta att utveckla mitt skapande och prova på fler nya tekniker och material, har helt klart fått mersmak efter Monthly Makers!
  • Resa någonstans.
  • Flytta eller åtminstone börja leta aktivt efter ett nytt boende. 
I övrigt hoppas jag att mina nära och kära får vara friska och lyckliga. 
 
Imorgon firar jag in det nya året med god mat och Fröken Frimas krig på SVT play. Precis det som jag känner för att göra i år! Gott nytt år allihopa! Vi hörs igen när 2016 har börjat.
 

Liknande inlägg

4 kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

04 Jan 2016 11:13

Wow, stort GRATTIS till jobbet! Så himla roligt att höra! =D
Det låter som riktigt fina och realistiska "nyårslöften" också. God fortsättning på det nya året!

Svar: Tack!! Det ska bli så kul och spännande :)
Pernilla

Ruth | HungryHeart.se

04 Jan 2016 21:58

När börjar du på det nya jobbet, förresten?
Du får ursäkta att jag släpat efter så med att besöka din blogg. Tänk att jag missat dina stora nyheter!

Svar: 11 januari! Så börjar nästan bli lite nervöst nu.. :)
Pernilla

Ruth | HungryHeart.se

05 Jan 2016 10:46

Mm, förstår det men jag tror att det kommer att gå skitbra för dig! Du verkar ju vara en grymt bra person och du har en gedigen utbildning bakom dig, så det skall nog gå finfint!

Svar: Tack för peppen! Tror också det kommer bli bra :)
Pernilla

Sandra

07 Jan 2016 08:46

Superfina och kloka mål inför året ju! Och åh, nu längtar jag efter tulpaner men min sambo fyller år nästa vecka och jag har fått lova att vi ska ha premiär på hans födelsedag. Baaara en vecka kvar ;)

Svar: Jaa, det är så fint med tulpaner! Bara att hålla ut nu, snart så! :)
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej