Jag är en person som gillar musikhjälpen väldigt mycket. Det händer mycket roliga saker samtidigt som hela svenska folket sluter upp och samlar in pengar till ett bra ändamål, i år är temat "Ingen ska behöva fly undan klimatet". I år är dock musikhjälpen extra bra, för musikhjälpen är i min bostadsort, Linköping! 
 
 
Jag var (såklart) nere på torget igår vid 16 när de släppte in Gina, Linnea och Kodjo i buren. Men innan dess satt det papp på alla fönstren till buren så att det inte gick att se in.
 
 
En och en halv timme innan det började var det fortfarande rätt lugnt på torget, men det var knökfullt lagom tills det hela drog igång. Det här kommer bli en bra vecka känner jag. 
 
 
Idag har jag startat dagen med att servera bullar, kaffe, glögg och soppa i Östgötamats tält. Där går alla pengar oavkortat till musikhjälpen så det var kul att vara med och hjälpa till. 
 
 

Liknande inlägg

4 kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

14 Dec 2015 19:16

Så himla bra du är som engagerar dig i välgörande ändamål! Det behövs verkligen och jag tror envist på att varenda människa kan åstadkomma en liten (eller stor) förbättring av vår värld.

Svar: Ja, om alla hjälps åt kommer man ju oftast mycket längre än man kanske trodde från början. Jag (och säkert många andra) tycker att det är väldigt roligt att känna att jag gör något som är bra för andra.
Pernilla

Ruth | HungryHeart.se

14 Dec 2015 21:47

Exakt! Det blir en win-win-situation som dessutom ger mersmak till att göra ännu mer gott.

Sandra

15 Dec 2015 10:50

Vad fint att du var med och hjälpte till, det gör ju verkligen gott i hjärtat när man gjort något som egentligen inte ens är en ansträngning för en själv men som kan gynna så många.

Svar: Ja, det känns fint att kunna hjälpa till. Jag hade en jättetrevlig stund samtidigt som det bidrog till något bra även i ett större perspektiv.
Pernilla

Mikaela Puranen

16 Dec 2015 11:34

Det var i Uppsala förra året och det bidrog verkligen till en varm stämning i hela stan, så fint! Och heja dig som engagerar dig! :)

Svar: Ja det ger verkligen en härlig stämning! Trots att det är en fruktansvärd katastrof de uppmärksammar lyckas de göra det på ett peppigt sätt istället för ett sorgligt sätt :)
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej