Med inspiration av Monthly Makers och Craft and Creativity har jag pysslat ihop några honeycombs. Tycker att de ser så häftiga ut, men var faktiskt inte särskilt svåra att göra. SIlkespapper, limstift, lite skrivpapper och tråd var typ allt som behövdes. 
 
 
 
 
Som jag nämnde tidigare så är jag inne på min sista tentamensperiod på utbildingen och på lördag skriver jag min sista tenta. Kan knappt förstå att det är sant. Att jag efter 17 tentaperioder nu är framme vid den sista?
 
Idag efter pluggandet så bestämde jag mig för att fixa lite fika att bjuda mina kompisar på imorgon. Det blev chokladmuffins med kolagömma och en freestylad frosting/smörkräm/kolakräm på toppen. 
 
 
Nu ska det nog gå fint att plugga imorgon med! 
 
 
 
I mitten på november kom jag på att jag absolut var tvungen att göra en ny adventsljustake efter att ha fått inspiration på pinterest. Jag anväde kopparrör från Biltema och rördelar från Clas Ohlsson. Allt i storleken 22 mm.
Det klurigaste med alltihop var att få tag på delarna från Clas Ohlsson, eftersom äntligen hemma hade gjort nåt liknande och alla andra också verkade vilja ha samma delar som jag.. 
 
Hursom, sedan var det bara att såga till kopparröret och sätta ihop med rördelarna. Jag varken limmade eller värmde ihop mina delar så de går att plocka isär och bygga om.
 
 

Liknande inlägg