Ungefr prick alla mina jeans jag har ägt de senaste fem åren har råkat ut för, vad jag väljer att kalla "cykelförslitningar" och har därefter blivit lagade både en och två gånger. Ett av dessa par har nu fått gå vidare och blivit utsidan på en tygpåse!
 
 
 
Påsen är fodrad med ett tyg från IKEA som jag hade liggandes i garderoben av oklar anledning. Bakfickorna på jeansen fick bli innerfickor i påsen istället.
 
 
 
 
Hantagen på påsen sydde jag av samma tyg som fodret, jag tycker att det blev en fin kontrast.
 
 
Det går såklart att vända påsen utochin om man vill ha lite variation! Storleken på påsen är ca 8*30*35 cm. Det verkar vara en bra storlek på påse. Jag har en tendens att sy superstora påsar annars och det är ju inte alltid jättepraktiskt...
 
 
Nu får mina jeans hänga med på äventyr på det här sättet istället för på benen! 
Jeans, Tygpåse, Återbruk,

Liknande inlägg

1 kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

04 Jan 2016 10:38

Så himla, himla fin! Älskar de röda rutorna mot det mörka jeanstyget. Och så bra att de gamla jeansen kunde komma till ny användning. (Hatar när jeansen går sönder på ett halvår bara för att man cyklar mycket...)

Svar: Tack snälla du! Jag tycker också att det blev en riktigt bra kombination av tyger :) Jaa, det är så irriterande! Tur att det går att göra snygga påsar av dem sen iaf ;)
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej