2015 är snart slut och det kanske är dags att försöka summera det hela. Året som har gått har varit underbart och fint på många sätt, men det har också varit otroligt jobbigt i perioder och jag kommer nog inte se tillbaka på året som ett toppenår. Jag har dock en bra känsla inför 2016 och tror att det kommer bli ett bättre år på flera sätt. Kanske beror det mest på att jag två dagar innan julafton fick reda på att jag fick ett jobb som både är inom det jag har utbildat mig till och som verkar riktigt roligt!
 
 
Jag är inte en person som brukar avge nyårslöften. Dels tycker jag att det kan kännas lite påtvingat att ha massa "måsten" hängandes över sig men också för att jag kan tycka att det är otroligt jobbigt att vara tvungen att bryta löften som en inte klarar av. Däremot tycker jag om att reflektera över året som gått och vad jag skulle vilja uppnå med året som kommer.
 
 
Under 2016 skulle jag vilja göra följande:
  • Bli världsförälder/månadsgivare/skänka mer pengar till välgörenhet nu när jag kommer ha en betydligt högre inkomst än vad jag har haft som studerande/arbetslös..
  • Fortsätta att utveckla mitt skapande och prova på fler nya tekniker och material, har helt klart fått mersmak efter Monthly Makers!
  • Resa någonstans.
  • Flytta eller åtminstone börja leta aktivt efter ett nytt boende. 
I övrigt hoppas jag att mina nära och kära får vara friska och lyckliga. 
 
Imorgon firar jag in det nya året med god mat och Fröken Frimas krig på SVT play. Precis det som jag känner för att göra i år! Gott nytt år allihopa! Vi hörs igen när 2016 har börjat.