Bokrean kan vara min favoritrea och igår hann jag spana på böcker både på Akademibokandeln och ICA Maxi. Totalt sett kom jag hem med fyra nya böcker, tre till mig och en som ska bli en födelsedagspresent. Jag tycker vi tar och kikar på dem jag köpte till mig själv. 
 
 
Först ut är senaste boken om Sandhamnsmorden av Viveca Sten. Svenska deckare är en genre jag läser mycket av och böckerna som utspelar sig i Sandhamn tycker jag ycket om. Jag gillar att det är så många parallella berättelser som sakta men säkert vävs samman på ett eller annat sätt.
 
 
Näst ut är första delen i Kristina Sandbergs triologi om hemmafrun Maj. De här böckerna har jag velat läsa sedan jag lyssnade på hennes sommarprat i sommras (tips!). 
 
 
Sist ut är Keplers senaste bok. Jag har älskat deras tidigare böcker som handlade om Jona Linna. Den här handlar om andra personer så ska bli spännande att se om den är lika nervkittlande som de andra böckerna de har skrivit. 
 
Bokrea, Böcker, Kepler, Kristina Sanderg, Viveca Sten,

Liknande inlägg

6 kommentarer

Sarah

27 Feb 2016 12:55

Kul me nya böcker :)

Svar: Ja verkligen! :)
Pernilla

Borgmästaren

27 Feb 2016 19:01

Kul med böcker. Ska bli kul att se vad du tyckte om Att föda ett barn. Speciell bok som ger ett nytt perspektiv. Tyvärr räckte det med första delen för mig.

Svar: Ja, jag har hört lite blandade åsikter om den så det ska bli spännande.
Pernilla

Maja

27 Feb 2016 19:56

Jag har läst "att föda ett barn" men har de två andra på min "att läsa" lista. Köpte dem på förra bokrean. :-) Vet inte varför jag har fortsatt, bra bok men på något sätt behövde jag nog läsa en del annat innan jag tog tag i de andra. Har haft de utlånade till en kollega och har precis fått tillbaka dem så snart borde jag börja. :)

Svar: Ja, jag kan tänka mig att det är en bok man kanske behöver en liten paus i från innan man orkar ge sig på resterande delar. :)
Pernilla

Sandra

29 Feb 2016 07:31

Vad roligt! Längtar tills min beställning dimper ner här hemma :) Har hört mycket gott om Sanbergs triologi!

Svar: Ååh vad spännande! Jag tänkte sätta igång med Att föda ett barn ikväll, hoppas jag kommer tycka om den. Den verkar ju ha fått lite blandade åsikter.. :)
Pernilla

Ruth | HungryHeart.se

01 Mar 2016 09:49

Åh, det är en sådan underbar känsla när man kommer hem med nya böcker och har hela spännande läsäventyret framför sig...

Svar: Jaa det är verkligen härligt!
Pernilla

Linda

10 Mar 2016 23:10

roligt med lite nya böcker!

Svar: Jaa verkligen!
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej