Den här månadens tema på Monthly Makers är trä! Det känns som ett väldigt roligt tema tycker jag. Jag har så smått börjat fundera på vad jag ska göra, men har den här gången valt ett annat tillvägagångsätt än vad jag brukar göra. Vanligtvis när jag ska skapa något så brukar jag utgå från en idé eller bild på ett färdigt alster och sedan arbeta mig bakåt genom att fundera ut material och teknik. 
 
Den här gången tänkte jag istället utgå från sådant som jag har hemma, och sedan försöka klura ut vad jag kan skapa av det. Det jag har tänkt att jag ska jobba med är träkulor i olika storlekar
 
 
och sånna här gardinringar:
 
 
Jag klurar lite på att kanske göra grytunderlägg av ringarna, men har inte riktigt kläckt hur jag ska sätta ihop dem i så fall. Skönt att jag har ett tag kvar på mig att fundera!
 
DIY, Monthly Makers, Trä, Träkulor, Träringar, Återbruk,

Liknande inlägg

3 kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

13 Feb 2016 09:38

Vad spännande att du kommer använda dig av gardinringar och ta dig an skapandet på ett lite annorlunda sätt än du brukar!

Svar: Ja det blir spännande att se vad som trillar ut ur detta!
Pernilla

Alicia

18 Feb 2016 10:05

Åh vad kul! Är nyfiken på vad du tar dig för. Och det är nog en bra och utmanande ingång att börja med materialet - och ett sätt att tömma förråden ;) Lycka till!!

Svar: Ja verkligen, finns mycket användbart bara man rotar lite i skåpen (iallafall hos mig :)) Tack!
Pernilla

Mikaela

20 Feb 2016 09:57

Vad roligt inlägg, ska bli så spännande att se vad du gör! Tycker så mycket om sådana där träkulor, så vad det än blir av dom kommer det säkert bli jättefint!

Svar: Tack! Ja, jag tänkte försöka förverkliga mina idéer idag så vi får se om det blir som jag har tänkt eller något helt annat :)
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej