Jag tycker det är mycket härligt att lyssna på podcasts och gör det rätt ofta. Funkar lika bra medans en diskar som på promenaden. Därför tänkte jag tipsa om några av mina favoriter, så kan ni tipsa om era favoriter i kommentarerna!
 
Psyket 
Intervjupodcast där Emmy Rasper intervjuar olika personer utifrån teorin att alla har en psykisk hälsa och ohälsa och därför mår olika bra i olika perioder i livet. Här finns avsnitt med bl.a. Sandra Beijer och Little Jinder. 
 
Språket i P1
Radioprogram om språket. Språkhistora, dialekter och massa annat spännande. Även här är det Emmy Rasper som programleder men det är två olika experter som turas om att vara med och svara på lyssnarnas frågor. 
 
P3 om
Podcast med Isabelle Forsberg och Jonathan Unge där de varje vecka diskuterar ett nytt ämne. Det kan vara allt från oscarsgalan och vasaloppet till kriget i Syrien och krisen i Grekland. De senaste poddarna har dock ett lite annat upplägg pga att Isabelle precis har fått barn och Alice Lööv har tagit över rodret.  
 
HanaPee's otroliga podcast
 
Hanna "HanaPee" Persson och Martin Huss pratar om det mesta i livet. De avhandlar allt från ytliga saker till analyser av samtiden och politiken.
 
P3 Dokumentär
Ingen poddlista är väl komplett utan P3 Dokumentär? Här vill jag särskilt tipsa om Stormen Gudrun som drabbade min bardomsbyggd väldigt hårt. Vi var utan ström i ungefär en vecka och det mesta av skogen försvann. Andra bra avsnitt är: Orienteringsdöden, Självmordet på Flashback, Dioxinfisken i Östersjön och Kidnappningen av Ulrika Bidegård. 
 
Podcasts, Tips,

Liknande inlägg

3 kommentarer

Ruth | HungryHeart.se

27 Jan 2016 22:47

Åh, vad bra med podcasttips! Jag älskar att lyssna på podcasts men har haft en liten period utan nu ett tag så jag har ett litet lager som väntar på mig. =) Jag gillar också P3 Dokumentär men lyssnar främst på Värvet, Serial och Filters Podcast.

Svar: Ja, värvet och serial gillar jag med! Filters podcast har däremot gått mig förbi, jag får ta och lyssna in den :)
Pernilla

Sandra

29 Jan 2016 08:01

Har inte lyssnat på p3 om men måste nog ge det en chans nu. Tack för tipsen :)

Svar: Det tycker jag, det är också en sån där bra podcast där man kan välja att bara lyssna på de avsnitten som man är mest intresserad av :)
Pernilla

Nike - inredning, trender och studentliv

29 Jan 2016 16:45

Åh. Har tänkt att jag ska lyssna på Psyket så länge nu, men av någon anledning inte gjort det. Bra att du påminde mig ;)

Svar: Ja gör det! Jag tycker den är så himla fin och bra :)
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej