I den finfina tidningen 101 nya idéer finns i senaste numret virkmönster på Star Wars-figurer. Då min sambo, som är ett stort fan av filmerna fyllde år förra helgen tänkte jag att det kunde vara kul att virka en figur till det tillfället. Valet föll tillslut på att göra Yoda eftersom det var den enda figuren jag hade alla färger till... Dock visade det sig att alla garn inte var av samma typ, och därför blev jag inte särskilt nöjd med resultatet. Å andra sidan blev han ju lite charmig på sitt sätt.
 
 
Lite sned och vind, men gjord med mycket kärlek. Får jag tag på beigefärgat garn av lite tunnare sort kommer jag nog göra ett nytt försök.
 
 
Star Wars, Virka, Yoda,

Liknande inlägg

2 kommentarer

Alicia

08 Jan 2016 12:09

Supercharmig säger ja! Och jag tycker det är kul när något är lite wonky men ändå helt tydligt vem det ska föreställa - som en karikatyr, fast den här verkligen inte är så extrem som en karikatyr. Väldigt söt och kramgo snarare!

Svar: Tack snälla du! Den har verkligen sin charm, ibland är det roligare om det inte är helt perfekt :)
Pernilla

Ruth | HungryHeart.se

09 Jan 2016 00:59

Yoda din väldigt söt är! =) Saker som är perfekta är tråkiga och din Yoda vinner stort på charm och kärlek. Så himla fint gjort av dig att virka en Star Wars-figur till pojkvännen!

Svar: Haha tack!! :D Jaa, det blir ju mycket mer personligt med en figur som inte är perfekt.
Pernilla

Kommentera

Publiceras ej